► Mødeprogram forår 2021

Nyborg Filatelist-Klub har hermed fornøjelsen
at præsentere programmet for 1. halvår 2021

Bemærk: Mødedage er mandage:

4. jan.AFLYST (p.g.a. corona-restriktionerne): Godt nytår. Vi skåler med et glas Rülpsenbach von Flossenheim og ser ind i fremtiden!
18. jan.AFLYST (p.g.a. corona-restriktionerne): Martin Schultz, NFK, fortæller om sønderjyske stempler i årene 1864-1920.
1. febAFLYST (p.g.a. corona-restriktionerne):
Ordinær generalforsamling, jf. lovene. Medbring disse samt dagsordenen trykt i Postsmakken. Foreløbig planlægger vi generalforsamling den 1. marts - hvis vi kan få lov...
15. feb.AFLYST (p.g.a. corona-restriktionerne): Niels Jantzen, Kerteminde, fortæller om OKM-Jernbanen og Kerteminde posthistorie inkl. eksponat.
1. mar.AFLYST (p.g.a. corona-restriktionerne): Rundkredspædagogik. Masser af muligheder.
Den tidligere annoncerede generalforsamling er flyttet til den 12. april. Se længere nede.
4. mar.AFLYST (p.g.a. corona-restriktionerne): NFK gæster Kerteminde, som stadig pønser på quiz-revanche efter det knappe nederlag den 7. november 2019. Adressen er Kulturhus Fjorden, Regnar Langesvej 1, Kerteminde. Bemærk: Den 4. marts er en torsdag.
15. mar.AFLYST (p.g.a. corona-restriktionerne): Niels Buus, Fredericia, præsenterer stemplerne fra Københavns Postpakkekontor, inkl. plancher.
27. mar.UDSAT (p.g.a. corona-restriktionerne): Bytte- og Børsdag i Idrætscenterets Tennishal
29. mar.AFLYST (p.g.a. corona-restriktionerne): Almindeligt frimærkeorgie!
12. apr.AFLYST (p.g.a. corona-restriktionerne): Da der stadig ikke er lempet på forsamlingsforbuddet, flytter vi generalforsamlingen til første møde i efterårssæsonen, mandag den 2. august
Ordinær generalforsamling
, jf. lovene. Medbring disse samt dagsordenen trykt i Postsmakken.
Derefter: Vi tjekker i fællesskab NFK's Nyborg-samling.
26. apr.Ph.R. fremhæver god litteratur fra klubbens bibliotek.
10. majDer er dejlig varme i luften og masser af lys, så vi skyller sæsonens oplevelser ned med en svalende øl. På gensyn mandag den 2. august i ADG.
24. majEKSTRAMØDE: Nu kan vi endelig mødes, og derfor har vi besluttet, at holde endnu et møde, inden vi lægger os tilrette i hængekøjen og holder sommerferie. Lad os få masser af frimærker på bordene endnu en gang.
14. juniEKSTRAMØDE: Der var godt fremmøde den 24., så formanden skønner, at der er basis for endnu et møde til erstatning for dem, vi gik glip af i vinter. Derfor: Lad os få masser af frimærker på bordene endnu en gang.

Og det var MANDAGE! Mødestart kl. 19.00 i Anders Draghes Gård, Kongegade 24 (over for Faxøe), og dørene åbnes kl. 18.45.

NFK giver kaffe og småkager, og der sælges vand og øl à 5 kr.