► Om os

Nyborg Filatelist-Klub er stiftet den 13. november 1922, og dermed en af Fyns  gamle klubber. Vi har en stærk tradition for et stort årligt arrangement, som går 60-70 år tilbage i tiden – tidligere afholdt på Hotel Nyborg Strand, og senere med udstillinger i Nyborg-Hallen.

Møderne er henlagt til Anders Draghes Gård – Kongegade 24 (over for Faxøe) – 5800 Nyborg (Nyborgs tidligere Løve Apotek), hvor vi råder over 3 lokaler, i dette 200 år gamle hus, foruden kontor, køkken og rummelig kælder. Lysforholdene er optimale, og vore mange foredragsholdere kan derfor præsentere deres samlinger optimalt på klubbens egne skråstativer.

Find os

Vi afholder møder på mandage i ulige uger fra kl. 19.00 – dørene åbnes kl. 18.45.

Find klubbens mødeprogram i menuen til venstre.

I klubben er der pt. ca. 30 medlemmer, der bl.a. samler på USA, Danmark, England, Island og Tyskland. Der er meget alsidighed på samleområdet, også vedr. motivsamlinger, hvor kan nævnes 1864 udgaven, musik, jernbaner og et mærke og brev fra hele verden.

Klubben holder auktion om efteråret, i forbindelse med. byttedagen.
I forbindelse med julearrangementet hygges der med quiz, kaffe, kage mv.

De senere år har vi benyttet Tennishallen i Nyborg Idræts- og Fritidscenter, Storebæltsvej 13-15, til vores landskendte Bytte- og Børsdage, som er en kombination af bytning og auktion. Der er et godt lys, der er god plads og rigeligt af nære P-pladser.

Hjælpemidler: Af kataloger kan nævnes AFA special for danske områder, Michel katalog over poststempler og stjernestempler.
Parkering: I sidegaderne.
Bus: Linie 920 holder tæt ved mødelokalet.

Du er meget velkommen til at besøge os på en af vores mødeaftener. Vi byder nye medlemmer velkommen, og hjælper dig gerne i gang eller videre med dine samling

Download folder om foreningen