► Mødeprogram efterår 2020

Nyborg Filatelist-Klub har hermed fornøjelsen
at præsentere programmet for 2. halvår 2020

Samtlige møder afholdes under hensyn til den aktuelle situation omkring virus-smitte. Vi spritter af og holder afstand!

13. aug.Sæsonstart med orientering om aflysninger, men også om frimærkenyt.
27. aug.Takket være nedlukningen i foråret har Philip omsider monteret og tekstet sin 1864-delsamling vedrørende tryk, takning og vandmærker. Nu skal vi se den!
10. sept.Vi går på skattejagt i kælderen. Der gemmer sig mange frimærker dernede.
24. sept.Ole Riis, Odense, fortæller om den tyske politiker Herbert Wehner fra Weimar-republikken frem til murens fald, dvs. gennem filatelien.
8. okt.Et ganske (u)almindeligt byttemøde. (Bemærk ændring i forhold til det trykte program)
22. okt.NFK gæster Kerteminde, som stadig pønser på quiz-revanche efter det knappe nederlag den 7. november 2019. Adressen er Kulturhus Fjorden, Regnar Langesvej 1, Kerteminde.
Denne udflugt er desværre aflyst, da Kertemindes lokale er for lille til af have gæster i disse coronatider. I stedet mødes vi i ADG som vanligt, og bytter på livet løs. Tag dit overskud med og lad os få masser af frimærker på bordene.
31. okt.AFLYST: Bytte- og Børsdag i Idrætscenterets Tennishal.
5. nov.Klaus Hansen, Aarslev, præsenterer sit eksponat ”Flugt – mennesker i krigens malstrøm”. Der bliver også tid til noget om nordfynske stempler. (Bemærk ændring i forhold til det trykte program)
19. nov.En omgang længe tiltrængt rundkredspædagogik. (Bemærk ændring i forhold til det trykte program)
3. dec.Traditionen tro serveres glögg og æbleskiver. Samtidig giver Philip et par eksempler på ikke-filatelistisk materiale i ”Open philately”.
17. dec.Juleafslutning med banko, kaffe/te og kage samt en lidt drilsk quiz.

PGA Corona-smittefare er vor velkendte Bytte- og Børsdag lørdag den 31. oktober i kl. 10.00-16.30 i Tennishallen, Nyborg Idræts- og Fritidscenter desværre aflyst.

På nær Kerteminde-aftenen d. 22. oktober er alle møder i Anders Draghes Gård, Kongegade 24 (over for Faxøe), kl. 19.00. Lokalet åbner kl. 18.45. NFK giver kaffe og småkager. Vand og øl à 5 kr.

Bemærk: Som noget nyt vil vi prøve at flytte vores mødeaftener til mandage i stedet for torsdage i hele 2021. Dette skyldes at mange har andre ting at gå til om torsdagen. Mere herom senere, når programmet for foråret udkommer.